Αρχική arrow Εκδηλώσεις arrow ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΝΗΛΕΑΣ

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΝΗΛΕΑΣ

Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021
AddThis Social Bookmark Button
nileasΤην Κυριακή 31 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες στον Αγροτικό Ελαιοπαραγωγικό Συνεταιρισμό ΝΗΛΕΑΣ για την ανάδειξη Διοικητικού και Ελεγκτικού Συμβουλίου. Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου το εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο αφού συγκροτήθηκε σε σώμα στην πρώτη του συνεδρίαση, εξέλεξε πρόεδρο τον Κόκκινο Γεώργιο, αντιπρόεδρο τον Σουρέλη Ιωάννη, γραμματέα τον Μπαχούμα Γεώργιο, ταμία τον Μαθιό φώτη και μέλος τον Πουλόπουλο Ιωάννη.
Κατά την συγκρότηση σε σώμα του εποπτικού Συμβουλίου, εκλέχτηκε πρόεδρος ο Μαθιός Λάζαρος, γραμματέας ο Τσαγκάρης Νικόλαος και μέλος ο Κορωνιός Χρήστος.
Ένας μεγάλος στόχος που είχε τεθεί πριν δυο χρόνια και αφορούσε την ανανέωση του ΝΗΛΕΑ επιτεύχθηκε. Στο ΔΣ πλέον συμμετέχουν νέα μέλη, τα οποία αντιπροσωπεύουν την σημαντική ανανέωση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι νέοι παραγωγοί που έχουν εγγραφεί τον τελευταίο χρόνο.
Ο ΝΗΛΕΑΣ έχοντας κλείσει πλέον είκοσι χρόνια παρουσίας στον ελαιοκομικό χώρο στην περιοχή μας ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο, έμπειρος, ανανεωμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και απειλές, αλλά να αξιοποιήσει και τις ευκαιρίες.
Η οργάνωση της παραγωγής είναι η αναγκαία συνθήκη για την βιωσιμότητα του αγροτικού ελαιοκομικού τομέα, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τις ομάδες παραγωγών. Συνεχίζουμε, με δύναμη αισιοδοξία και ορμή, την οποία προσφέρουν οι νέοι ελαιοπαραγωγοί που εμπιστεύτηκαν την Ομάδα Παραγωγών ΝΗΛΕΑΣ.

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Στατιστικά

Επισκέπτες: 2844306

Online χρήστες

Έχουμε 22 επισκέπτες σε σύνδεση

Ο καιρός στη Χώρα

 Ο καιρός τώρα
Συννεφιασμένος Συννεφιασμένος
Θερμοκρασία: 12 °C
Σάββατο, 27 Νοε
Βροχή Βροχή
Θερμοκρασία: 12 ως 19 °C
Κυριακή, 28 Νοε
Περιοδικά σύννεφα Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία: 13 ως 19 °C
Δευτέρα, 29 Νοε
Βροχή Βροχή
Θερμοκρασία: 10 ως 16 °C
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2021 Elxis.org. All rights reserved.