Αρχική arrow Νέα arrow Κόσμος arrow Η Μεσσηνία εξω-στρέφει

Η Μεσσηνία εξω-στρέφει

EMAS AWARDS 2009
Η απονομή των ετήσιων βραβείων EMAS AWARDS 2009 στη Στοκχόλμη της Σουηδίας την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου σημαδεύτηκε από τη συμμετοχή δυο ελληνικών επιχειρήσεων η μια εκ των οποίων πήρε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία small.
Στην απονομή συμμετείχαν η ιδιωτική επιχείρηση –που απέσπασε το πρώτο βραβείο-Κοτταρίδης από το Ασπρόχωμα Καλαμάτας και η συνεταιριστική επιχείρηση Νηλέας με έδρα τη Χώρα Μεσσηνίας.
Οι παραπάνω συμμετοχές και διακρίσεις των δύο επιχειρήσεων δείχνουν το δρόμο της καινοτομίας και εξωστρέφειας που πρέπει να χαρακτηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον με τις μεγάλες δυσκολίες αλλά και ευκαιρίες συνάμα.
Ο Νηλέας ως ομάδα παραγωγών παρά τις μεγάλες δυσκολίες που όλοι μας αντιμετωπίζουμε στρέφεται προς την παγκόσμια αγορά με όπλα την εξαιρετική ποιότητα του μοναδικού εξαιρετικού παρθένου Μεσσηνιακού ελαιολάδου και την σοβαρότητα που απαιτείται για αυτή την προσέγγιση.

Το μήνυμα που επίσης στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι λύσεις υπάρχουν πάντα, ακόμα και για τα πιο δύσκολα προβλήματα. Εκεί που να επενδύσουμε είναι η καινοτομία η συνεργασία και η εξωστρέφεια.

Ομάδα Παραγωγών Νηλέας

Σύνδεση Χρήστη





Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Στατιστικά

Επισκέπτες: 68581

US ZIP Codes

Online χρήστες

Έχουμε 10 επισκέπτες σε σύνδεση

Ο Καιρός στη Χώρα

 Ο καιρός τώρα
Μερική συννεφιά Μερική συννεφιά
Θερμοκρασία: 21 °C
Δευτέρα, 6 Σεπ
Μερικώς συννεφιασμένος με δυνατές βροχές Μερικώς συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Θερμοκρασία: 17 ως 29 °C
Τρίτη, 7 Σεπ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 17 ως 27 °C
Τετάρτη, 8 Σεπ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 18 ως 29 °C
Created and Supported site by Kontos Harry techelp.gr