Αρχική arrow Νέα arrow Κόσμος arrow Η Μεσσηνία εξω-στρέφει

Η Μεσσηνία εξω-στρέφει

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009
AddThis Social Bookmark Button

EMAS AWARDS 2009
Η απονομή των ετήσιων βραβείων EMAS AWARDS 2009 στη Στοκχόλμη της Σουηδίας την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου σημαδεύτηκε από τη συμμετοχή δυο ελληνικών επιχειρήσεων η μια εκ των οποίων πήρε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία small.
Στην απονομή συμμετείχαν η ιδιωτική επιχείρηση –που απέσπασε το πρώτο βραβείο-Κοτταρίδης από το Ασπρόχωμα Καλαμάτας και η συνεταιριστική επιχείρηση Νηλέας με έδρα τη Χώρα Μεσσηνίας.
Οι παραπάνω συμμετοχές και διακρίσεις των δύο επιχειρήσεων δείχνουν το δρόμο της καινοτομίας και εξωστρέφειας που πρέπει να χαρακτηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον με τις μεγάλες δυσκολίες αλλά και ευκαιρίες συνάμα.
Ο Νηλέας ως ομάδα παραγωγών παρά τις μεγάλες δυσκολίες που όλοι μας αντιμετωπίζουμε στρέφεται προς την παγκόσμια αγορά με όπλα την εξαιρετική ποιότητα του μοναδικού εξαιρετικού παρθένου Μεσσηνιακού ελαιολάδου και την σοβαρότητα που απαιτείται για αυτή την προσέγγιση.

Το μήνυμα που επίσης στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι λύσεις υπάρχουν πάντα, ακόμα και για τα πιο δύσκολα προβλήματα. Εκεί που να επενδύσουμε είναι η καινοτομία η συνεργασία και η εξωστρέφεια.

Ομάδα Παραγωγών Νηλέας

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Στατιστικά

Επισκέπτες: 2082114

Online χρήστες

Έχουμε 30 επισκέπτες σε σύνδεση

Ο καιρός στη Χώρα

 Ο καιρός τώρα
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 23 °C
Σάββατο, 06 Ιουν
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 13 ως 24 °C
Κυριακή, 07 Ιουν
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 13 ως 29 °C
Δευτέρα, 08 Ιουν
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 15 ως 31 °C
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2020 Elxis.org. All rights reserved.