Αρχική arrow Νέα arrow Τοπικά arrow Μεσσηνιακός Καγιανάς με παστό ή σύγλινο

Μεσσηνιακός Καγιανάς με παστό ή σύγλινο

Παρασκευή, 20 Ιούλιος 2012
AddThis Social Bookmark Button

Παραδοσιακή συνταγή από την Πελοπόννησο που συνδυάζει άψογα τα ιδιαίτερα αρώματα του παστού με την απαλή γεύση της ώριμης καλοκαιρινής ντομάτας.

Υλικά: 300 γρ. Παστό ή Σύγκλινο (χοιρινό καπνιστό) 3 κ.σ. Ελαιόλαδο 500 ml Ντομάτα στον τρίφτη 1 κ.γ. ζάχαρη (προαιρετικά) 4 Αυγά χτυπημένα Αλάτι Φρσκοτριμμένο Πιπέρι

Εκτέλεση: Κόβουμε σε κυβάκια το παστό και το τσιγαρίζουμε στο καυτό ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι για 3 περίπου λεπτά Προσθέτουμε τη ντομάτα και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 20 περίπου λεπτά ή έως ότου απορροφηθούν όλα τα υγρά Αλατοπιπερώνουμε τα χτυπημένα αυγά και τα προσθέτουμε στη σάλτσα με το παστό Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά

πηγη:demideli.com

Σύνδεση Χρήστη





Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1809600

Online χρήστες

Έχουμε 135 επισκέπτες σε σύνδεση

Ο καιρός στη Χώρα

 Ο καιρός τώρα
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 18 °C
Σάββατο, 25 Νοέ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 5 ως 18 °C
Κυριακή, 26 Νοέ
Περιοδικά σύννεφα Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία: 8 ως 18 °C
Δευτέρα, 27 Νοέ
Βροχή Βροχή
Θερμοκρασία: 6 ως 16 °C
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2017 Elxis.org. All rights reserved.