Αρχική arrow Νέα arrow Τοπικά arrow Όλα τα ονόματα με τις λίστες των Νέων Αγροτών

Όλα τα ονόματα με τις λίστες των Νέων Αγροτών

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009
AddThis Social Bookmark Button


Με διαδικασίες εξπρές και για πρώτη φορά μέσα από το διαδίκτυο – προφανώς για λόγους ταχύτητας – βγήκαν οι λίστες με τους Νέους Αγρότες των οποίων εγκρίνεται η χρηματοδότηση μέσω του πριμ πρώτης εγκατάστασης από το Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Π.Α.Α. «Αλ. Μπαλτατζής» 2007-2013. Το Agronews σας δίνει τις λίστες με όλα τα ονόματα από τις Περιφέρειες.

Παρ’ όλα αυτά, σε κάποιους δικτυακούς τόπους των περιφερειών δεν είχαν αναρτηθεί ακόμα οι λίστες όταν βγήκε η σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Όπως αναφέρεται και στο ακόλουθο δελτίο τύπου, στα ονόματα των δικαιούχων συμπεριλαμβάνονται και όσοι προστέθηκαν με τον τελευταίο – σχεδόν – τριπλασιασμό του κονδυλίου από το υπουργείο. Όλοι οι διαδικτυακοί τόποι με τις λίστες των δικαιούχων: Περιφέρεια ανατολικής

Μακεδονίας-Θράκης http://www.remth.gr/uploads/File/DIOIKHSH/DNSH%20GEORGIKHS%20ANAPTUJHS/1234neoiagrotes.pdf

Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας
http://www.rcm.gr/articleview.cfm?pid=577&id=B740276E-145E-4521-432E1691B723DD3B (περιλαμβάνονται όλοι οι δικαιούχοι της α' φάσης, αναμένεται η απόφαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής για τις άλλες τρεις φάσεις)

ΠεριφέρειαΔυτικής-Μακεδονίας http://www.westernmacedonia.gr/programmata4.php

Περιφέρεια Θεσσαλίας
http://www.dgapeth.gr/downloads/neoi_geogroi.xls Δικαιούχοι Νέοι Αγρότες Θεσσαλίας 1 (Ο κατάλογος περιλαμβάνει όλους τους δικαιούχους, μετά την αύξηση του προϋπολογισμού του Μέτρου, εκτός από τα 8 τελευταία ονόματα, που παραμένουν επιλαχόντες)

ΠεριφέρειαΣτερεάςΕλλάδας http://www.stereaellada.gr/espa/Documents/paa/1st_period_2009_ng.pdf
(Είναι οι εν δυνάμει δικαιούχοι χωρίς τους επιλαχόντες, του α΄ κύκλου. Με την αύξηση του προϋπολογισμού θα ενταχθούν και οι επιλαχόντες και αναμένεται η γνωμοδότηση για τους άλλους τρεις κύκλους αξιολογήσεων).

ΠεριφέρειαΗπείρου http://www.epirus.gov.gr/2008/news/neoi_georgoi/neoi_georgoi.html
Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Δικαιούχοι Νέοι Αγρότες Ιονίων Νήσων Περιφέρεια δυτικής Ελλάδας Δικαιούχοι Νέοι Αγρότες Δυτικής Ελλάδος

Περιφέρεια Πελοποννήσου
http://www.peloponnisos.gr/index.php
(ολοκληρώνεται η συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής που θα εγκρίνει τους δικαιούχους)
Περιφέρεια Αττικής http://www.attiki.gov.gr/contents.asp?id=183

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου http://www.notioaigaio.gr/per/

Περιφέρεια βορείου Αιγαίου (δεν θα δημοσιοποιηθούν στοιχεία πριν από την υπογραφή της ΣΑΕ με το επιπλέον ποσό από τον προϋπολογισμό του Μέτρου)

Περιφέρεια Κρήτης http://www.crete-region.gr/LinkClick.aspx?fileticket=EBj1uZ4bOZc%3d&tabid=2181&mid=3303

Δελτίο τύπου «Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σωτήρης Χατζηγάκης, σε συνέχεια του από 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δελτίου Τύπου, σχετικά με την αύξηση του αριθμού των δικαιούχων Νέων Γεωργών του Προγράμματος «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών», για την 1η προκήρυξη Έτους 2009, μετά την έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης (αριθμ. 11316/3.9.2009), περί αύξησης του προϋπολογισμού της δημόσιας δαπάνης του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2007-2013, από 100 εκατ. ευρώ στα 275 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε τα εξής: «Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες κρίσεως των αιτήσεων για ένταξη στο Πρόγραμμα των Νέων Γεωργών και τα ονόματα των υποψηφίων που κρίθηκαν από τις γνωμοδοτικές επιτροπές ότι πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας και μπορούν να κριθούν ως δικαιούχοι έχουν ήδη αναρτηθεί στους δικτυακούς τόπους των Δ/νσεων Γεωργικής Ανάπτυξης των Περιφερειών. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ανατρέξει σε αυτούς για να πληροφορηθεί εάν είναι ή δεν είναι δικαιούχος».»

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Στατιστικά

Επισκέπτες: 2082904

Online χρήστες

Έχουμε 29 επισκέπτες σε σύνδεση

Ο καιρός στη Χώρα

 Ο καιρός τώρα
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 16 °C
Κυριακή, 07 Ιουν
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 13 ως 29 °C
Δευτέρα, 08 Ιουν
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 14 ως 31 °C
Τρίτη, 09 Ιουν
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 16 ως 31 °C
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2020 Elxis.org. All rights reserved.