Μοσχάρι με ελιές
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009
συστατικά
200ml Ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200ml κόκκινο κρασί
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 φύλλο δάφνης
500γρ πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι περασμένες από καυτό νερό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
οδηγίες
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίστε το κρεμμύδι.
Προσθέστε το κρέας και τηγανίστε το από όλες τις πλευρές.
Προσθέστε το κρασί, μετά τις ντομάτες, το σκόρδο, τη δάφνη, το αλάτι, το πιπέρι και τις ελιές.
Σιγοβράστε τα για 2 ώρες, προσθέτοντας καυτό νερό αν χρειάζεται. Σερβίρετε το ζεστό με ψωμί.
πηγή: Gourmed
Κύριο Μενού
Αρχική Νέα Που είμαστε Ποιοι Είμαστε Περιβάλλον και ποιότητα Διακρίσεις Εκδηλώσεις Ιστορία Συνταγές Φωτογραφίες www.environdec.com Προϊόντα ΝΗΛΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΗΛΕΑΣ AGRO 2.1&2.2Σύνδεσμοι
Σύνδεση Χρήστη
Στατιστικά
Επισκέπτες: 2416194Online χρήστες
Έχουμε 18 επισκέπτες σε σύνδεση
Ο καιρός στη Χώρα
Ο καιρός τώρα
Θερμοκρασία: 6 °C Τετάρτη, 20 Ιαν

Θερμοκρασία: 4 ως 12 °C Πέμπτη, 21 Ιαν

Θερμοκρασία: 7 ως 14 °C Παρασκευή, 22 Ιαν

Θερμοκρασία: 7 ως 14 °C