Αρχική arrow Νέα arrow Διακρίσεις arrow Ο.Π ΝΗΛΕΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2012 ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ

Ο.Π ΝΗΛΕΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2012 ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ

Τετάρτη, 06 Ιούνιος 2012
AddThis Social Bookmark Button

Με τη θερμή υποδοχή των ανθρώπων του  ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ, στο φιλόξενο χώρο του  μουσείου Μπενάκη πραγματοποιήθηκε στις 5  Ιουνίου η ετήσια απονομή των βραβείων  ποιότητας του περιοδικού ΄΄ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΄΄ της εφημερίδας ΄΄ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ΄΄.  Προσκεκλημένος στην εκδήλωση για να παραλάβει βραβείο ποιότητας για το ελαιόλαδό του ήταν και ο ΝΗΛΕΑΣ τον οποίο εκπροσώπησαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι επιβλέποντες γεωπόνοι και ο τεχνικός του σύμβουλος.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη από το ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ στην ύπαιθρο και στους ανθρώπους της παραγωγής, που από το μετερίζι τους δίνουν τον καθημερινό αγώνα για την ανάδειξη της ποιότητας, της συνέχειας της παράδοσης με σύγχρονους όρους, αλλά και της καινοτομίας. Όλοι οι πρωταγωνιστές των βραβείων του ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ έδειξαν το πείσμα τους να προχωρήσουν στο δύσκολο και δημιουργικό δρόμο της παραγωγής και αυτό ήταν και το μήνυμα της βραδιάς που εκφράστηκε από όλες της πλευρές, ως αναγκαία προϋπόθεση, για να γυρίσει η χώρα μας στην ανάπτυξη και στην ευημερία . ΄΄Επιστροφή στην παραγωγή, στη συνεργασία και την εξωστρέφεια΄΄ Από την πλευρά μας ως ομάδα παραγωγών εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και στο ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ για την αναγνώριση των προσπαθειών μας. Τους συγχαίρουμε επίσης για την πρωτοβουλία τους να αναδείξουν τον ξεχασμένο κόσμο της παραγωγής στη χώρα μας.

Σύνδεση Χρήστη





Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Στατιστικά

Επισκέπτες: 2013131

Online χρήστες

Έχουμε 40 επισκέπτες σε σύνδεση

Ο καιρός στη Χώρα

 Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 29 °C
Πέμπτη, 20 Σεπ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 12 ως 29 °C
Παρασκευή, 21 Σεπ
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 13 ως 29 °C
Σάββατο, 22 Σεπ
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 15 ως 30 °C
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2018 Elxis.org. All rights reserved.