Αρχική arrow Συνταγές arrow Μοσχάρι με ελιές

Μοσχάρι με ελιές

Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2009
AddThis Social Bookmark Button


συστατικά


200ml Ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200ml κόκκινο κρασί
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 φύλλο δάφνης
500γρ πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι περασμένες από καυτό νερό αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι

οδηγίες

Ζεστάνετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίστε το κρεμμύδι.
Προσθέστε το κρέας και τηγανίστε το από όλες τις πλευρές. Προσθέστε το κρασί, μετά τις ντομάτες, το σκόρδο, τη δάφνη, το αλάτι, το πιπέρι και τις ελιές. Σιγοβράστε τα για 2 ώρες, προσθέτοντας καυτό νερό αν χρειάζεται. Σερβίρετε το ζεστό με ψωμί.

πηγή: Gourmed

Σύνδεση Χρήστη





Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Στατιστικά

Επισκέπτες: 2064908

Online χρήστες

Έχουμε 56 επισκέπτες σε σύνδεση

Ο καιρός στη Χώρα

 Ο καιρός τώρα
Βροχή Βροχή
Θερμοκρασία: 9 °C
Σάββατο, 17 Νοέ
Βροχή Βροχή
Θερμοκρασία: 10 ως 14 °C
Κυριακή, 18 Νοέ
Βροχή Βροχή
Θερμοκρασία: 11 ως 14 °C
Δευτέρα, 19 Νοέ
Καταιγίδες Καταιγίδες
Θερμοκρασία: 11 ως 18 °C
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2018 Elxis.org. All rights reserved.